FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona

Dirección: Carrer de la Creu, 52, 17002 Girona, España.
Teléfono: 972208639.

Especialidades: Agencia inmobiliaria, Persona de mantenimiento, Consultor inmobiliario.
Otros datos de interés: Estacionamiento accesible para personas en silla de ruedas.
Opiniones: Esta empresa tiene 16 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 1.9/5.

Ubicación de FINQUES TREPAT FONALLERAS

FINQUES TREPAT FONALLERAS Carrer de la Creu, 52, 17002 Girona, España

Horario de FINQUES TREPAT FONALLERAS

  • Lunes: 10 a.m.–2 p.m., 4–7 p.m.
  • Martes: 10 a.m.–2 p.m., 4–7 p.m.
  • Miércoles: 10 a.m.–2 p.m., 4–7 p.m.
  • Jueves: 10 a.m.–2 p.m., 4–7 p.m.
  • Viernes: 10 a.m.–2 p.m., 4–7 p.m.
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Finques Trepat Fonalleras es una agencia inmobiliaria ubicada en el corazón de Girona, España, específicamente en la dirección Carrer de la Creu, 52, 17002. El teléfono de contacto es el 972208639.

Esta empresa se especializa en servicios inmobiliarios, contando con un equipo de profesionales capacitados para brindar asesoría en la compra, venta y alquiler de propiedades. Además, cuentan con un servicio de mantenimiento y un consultor inmobiliario para brindar la mejor atención a sus clientes.

Finques Trepat Fonalleras ofrece estacionamiento accesible para personas en silla de ruedas, lo que la hace una opción inclusiva y cómoda para todos sus clientes. La empresa ha recibido 16 valoraciones en Google My Business, con una opinión media de 1.9/5.

La ubicación de Finques Trepat Fonalleras es un gran diferencial, ya que se encuentra en el centro de Girona, una ciudad conocida por su rica historia y su patrimonio cultural. La agencia está rodeada de tiendas, restaurantes y opciones de entretenimiento, lo que la hace una opción conveniente para aquellos que buscan una propiedad en esta zona.

Si estás buscando una agencia inmobiliaria confiable y profesional en Girona, Finques Trepat Fonalleras es una excelente opción. Su equipo de expertos está dispuesto a brindarte la mejor asesoría y acompañarte en todo el proceso de compra, venta o alquiler de tu propiedad.

Además, la empresa cuenta con un sitio web donde puedes encontrar más información sobre sus servicios y propiedades disponibles. Sin duda, Finques Trepat Fonalleras es una opción recomendable para aquellos que buscan una agencia inmobiliaria seria y profesional en Girona.

Opiniones de FINQUES TREPAT FONALLERAS

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
VALERIY ZARUBIN
1/5

Nunca cogen el teléfono, no hay personal presente en la oficina, te perjudican cualquier petición si algún día tenías descuido para criticarlos.
su servicio nos sale carísimo a nuestra comunidad

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
Josep Bermudez
1/5

La peor immbiliaria que me he encontrado en mi vida. Pesimo servicio i atencion nula. Casi rozando la ilegalidad en sus gestiones. A mi opinion se merecen lo que dan, nada.

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
MAR INA
1/5

Muy problemático y no transparente.
Incomparables con las otras administraciones.

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
eDu Collantes
4/5

hasta el momento todo bien, transparencia y trato agradable

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
Claudia Gomes
1/5

My experiencia asido Pésima.

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
Miguel Angel Fonts Bordons
1/5

ENS SENTIM TOTALMENT ESTAFATS!! NO LLOGUEU RES AMB AQUESTA AGÈNCIA!! Al 2019 varem llogar el local de C/Migdia 61 amb aquesta "agència" i que hem hagut de deixar pel motiu principal de que la persiana d'accés del carrer Migdia està trencada i costa molt aixecar-la. Actualment la tenen pujada per tornar-lo a llogar, entenc que també perque els nous inquilins no vegin en quin estat està la persiana. Varem marxar per incumpliment de contracte per part d'aquesta agència, perque ens obligava a assumir a nosaltres la meitat del cost d'arreglar la persiana. Fa 4 mesos que esperem que ens retorni la fiança de 1000€ i després de 4 mesos, de correus i trucades reclamant els nostres diners sense rebre resposta, avui mateix ens contesta dient que no només no ens retornarà la fiança sinó que tenim que assumir uns desperfectes tipics de l'ús d'un local comercial.

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
Tamar huertas garriga
1/5

NO LLOGUEU RES AMB AQUESTA "AGENCIA"!! DENUNCIAREM i us animo a fer el mateix!! Local del C/ Migdia 61 té la persiana d'accés pel C/ Migdia TRENCADA. HUMITATS en terra i parets.
Teniem llogat el local que actualment torna a estar per llogar al C/ Migdia 61 i fa 4 mesos varem haver de marxar perque ens feien assumir la meitat de l'arreglo de la persiana d'accés principal al local (està trencada i costa molt de pujar des del principi) Ara la té amunt per evitar que es vegi en l'estat que està.
Hem hagut de marxar perque es negava a arreglar-la. Ara no només no ens torna la nostra fiança de 1000€ sinó que ens reclama uns arreglos del local que pugen a 2000€ que no s'han fet i que no sé de on es treu... el local es va quedar amb els mateixos forats de l'ús en que en el va llogar a nosaltres dels anteriors inquilins. Aquesta "Sra." vol que el manteniment del seu local, que no n'ha fet absolutament cap, li paguem els demés
TOTALMENT VERGONYOS EL TRACTE REBUT!!

FINQUES TREPAT FONALLERAS - Girona, Girona
Naila Martin
1/5

Son uns incompetents.
Es queda un dia i una hora per a veure el pis, truquem unes hores abans per confirmar la visita, ja que ells no donaven senyals, i ens diuen que no que ja hi havien masses visites.
Finalment ens donen visita una setmana després, els demano que m'enviin el contracte que signariem per poder-lo llegir amb calma a casa, em diuen que no el puc tenir fins que paguem i el firmem; cosa que més incomprensible.
Per últim, ens anavem a quedar el pis i el dia abans de l'entrega de papers per al contracte els truco 4 vegades, ningú contesta, decideixo enviar un correu, i em contesten que ja han llogat el pis, això un dia abans que formalitzar el contracte.
No he vist agència més mal organitzada i impresentable!

Subir